Tuniakové placky z pohánkových vločiek

Tuniakové placky z pohánkových vločiek sú svojim zložením vynikajúcou voľbou pre bezlepkárov, pretože neobsahujú žiadnu múku a skladajú sa iba z prirodzene bezlepkových ingrediencií. Placky môžeme podávať s jogurtovým dipom alebo zeleninovým šalátom.
Kategória: Slané Recepty

Suroviny na prípravu

  • tuniaka vo vlastnej šťave
  • 60 g pohánkových vločiek
  • 1 balenie mozzarelly
  • 1 vajce
  • bazalka
  • oregano
  • cesnak
  • korenie a soľ

Návod na prípravu

  • 1 V mise zmiešame tuniaka, vajcia, vločky a nastrúhaný syr.
  • 2 Osolíme, okoreníme, pridáme bazalku, oregano, strúčik cesnaku a vytvoríme cesto.
  • 3 Z cesta urobíme placky, ktoré buď usmažíme na masle, alebo dáme na papier na pečenie a upečieme v rúre.
Máte niečo na srdci? Pridajte komentár.