Kinder rezy s agávovým sirupom

Kto by nepoznal populárny kinder rezy, ktoré môžeme nájsť aj v obchode? Vyskúšajte, že to ide aj zdravšie, napriek tomu veľmi chutne. Kinder rezy podľa nášho receptu sú vhodné aj pre celiakov, navyše sú sladené iba agávovým sirupom. Samozrejme bez umelých farbív a iných aditív.
Kategória: Sladké Recepty

Suroviny na prípravu

Návod na prípravu

  • 1 Žĺtky vyšľaháme spolu s agávovým sirupom do tuhej peny. Následne pridáme kakao. Nakoniec primiešame ušľahaný sneh z bielkov a jemne vareškou premiešame.
  • 2 Cesto navrstvíme na väčší plech na pečenie v tenkej vrstve a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry. Pečieme pri teplote 220 °C cca 15 minút. Upečené cesto necháme vychladnúť a prekrojíme na polovicu. Tvaroh vymiešame s agávovým sirupom.
  • 3 Plát potrieme náplňou, zakryjeme druhým plátom, plnku pekne uhladíme po krajoch a odložíme do chladničky. Nakrájame na obdĺžniky a podávame.
Máte niečo na srdci? Pridajte komentár.