- Úvodní strana close
- Akcie
- Kozmetika
- Starostlivosť o telo
- Starostlivosť o pleť
- Starostlivosť o ruky
- Péče o nohy
- Aromaterapia
- Detská kozmetika
- Kozmetické darčekové sady
- Starostlivosť o vlasy
- Starostlivosť o pery
- Péče o oči
- Starostlivosť o uši
- Ústna hygiena
- Kozmetika pre tehotné
- Pánska kozmetika
- Dekoratívna kozmetika
- Starostlivosť o telo
- Ekodrogéria
- Potraviny
- Nápoje
- Doplnky výživy
- Domácnost
- Podľa účelu
- Záruka kvality
- Magazín
- Poradňa
Jáhlový nákyp s agáve sirupom
Jáhly patria medzi veľmi výživnú potravinu. Väčšinou sa pripravujú ako príloha. Vyskúšajte sladkú variantu podľa nášho receptu. Jáhlový nákyp s agáve si zamilujete raz dva.
Suroviny na prípravu
- 150 g pšeno
- 3 lyžice agáve sirupu
- 200 g ovocného kompótu
- 2 lyžičky prášku do pečiva
- 50 g hrozienok
- 2 vajcia
- 100 ml mlieka
- 2 lyžice masla
Návod na prípravu
- 1 Jáhly uvaríme vo vode a mlieku do takmer kašovitej štruktúry. Po uvarení ich necháme vychladnúť.
- 2 Rozdelíme si žĺtky od bielkov. Žĺtky zmiešame s agáve a hrozienkami a pridáme do našej pšeno zmesi. Z bielkov vyšľaháme sneh a pridáme do zmesi.
- 3 Polovicu zmesi dáme do pekáča, pridáme ovocie z kompótu a následne vložíme druhú polovicu zmesi. Navrch pridáme pár plátkov masla. Pečieme pri teplote 180 ° C do zlatista.
Súvisiaci produkt
- Agáve Sirup Naturalis BIO je rozšíreným sladidlom nahradzujúcim cukor alebo...Price: 5,13 €
Máte niečo na srdci? Pridajte komentár.
Kategória
- Články click
- Recepty click
- Videoblog
- Herbár click
- Spolupracujeme
- Ako vybrať správny produkt
- Zloženie kozmetiky click
- A - E :: začiatočné písmeno kozmetickej zložky click
- F - J :: začiatočné písmeno kozmetickej zložky click
- K - O :: začiatočné písmeno kozmetickej zložky click
- P - T :: začiatočné písmeno kozmetickej zložky click
- U - Z :: začiatočné písmeno kozmetickej zložky click
- 1 - 9 :: začiatočný znak kozmetickej zložky