Pečený hermelín s omáčkou z goji berries

Grilovanie nemusí byť iba letnou záležitosťou. Aj v zime si môžeme, pekne v teple domova, ugrilovať niečo dobré. Pečený hermelín s omáčkou z goji berries je dobrota, ktorá nikdy nesklame
Kategória: Slané Recepty

Suroviny na prípravu

  • 4 hermelíny
  • 1/3 šálky goji berries
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 1 menšia cibuľa
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 1/4 lyžičky strúhaného zázvoru
  • soľ a korenie

Návod na prípravu

  • 1 Goji berries namočte do teplej vody a nechajte aspoň 20 minút odležať. Najemno nakrájanú cibuľu a cesnak opekajte na panvici s trochou olivového oleja. Vo chvíli, keď zosklovatí, ju snímte zo sporáka.
  • 2 Pridajte goji berries a spolu s ostatnými ingredienciami rozmixujte. Hermelín pozdĺžne rozrežte a potrite vrstvou omáčky z goji berries. Obe polovice umiestnite späť na seba a zabaľte do alobalu.
  • 3 Pečte v rúre alebo na grile do zmäknutia.
Máte niečo na srdci? Pridajte komentár.